Belöningsresor

Att unna sig lönar sig

Belöningsresor för företag är ett utmärkt sätt att motivera anställda och öka deras engagemang. Det är något som uppskattas av de flesta och kan vara en viktig faktor för att behålla duktiga medarbetare. Vi hjälper er att skräddarsy en resa som passar just era behov.

Motivation & engagemang

För att hitta rätt resa för ert företag är det viktigt att först identifiera vad ni vill uppnå med resan. Vill ni belöna era anställda för deras prestationer eller vill ni öka deras motivation och engagemang?

När ni har bestämt vad ni vill uppnå med resan hjälper vi er att hitta rätt destination, oavsett om det är inrikes eller utomlands. Vi tar fram hotell, transport och aktiviteter som passar just era behov.

Vi har ett brett utbud av destinationer oavsett om ni vill åka till en storstad eller till en mer avlägsen plats. Vi kan också hjälpa er att hitta bra restauranger, besöksmål och aktiviteter som passar just era anställda.

Kontakta oss idag så hjälper vi er att hitta rätt resa för ert företag.

Carina Ek, bokningschef för Affärsresebyrån- och Hotel Express by K3 Travel och affärsområdeschef för Great meetings by K3 Travel.
Affärsområdeschef

Carina Ek

Carina har en lång och framgångsrik erfarenhet från branschen. Hon har bland annat arbetat som resebyråchef, teamledare, projektledare och resebokare. Carinas vassa kompetens skapar en trygghet, för både oss i teamet såväl som för våra kunder.

Idag jobbar Carina som affärsområdeschef för Great meetings by K3 Travel och som bokningschef för vår bokningsavdelning på K3 Travel (Affärsresebyrån och Hotel Express).

Tina Viitala, marknadsföring för K3 Travel och projektledare Great meetings by K3 Travel
Marknadsföring | Mötesassistent

Tina Viitala

Tina har jobbat i många år med marknadsföring och försäljning i hotell- och konferensbranschen.

Hos oss på K3 Travel driver Tina vår marknadsavdelning och hjälper våra kunder med nationella konferenser, aktiviteter och evenemang.

Kontakta Great meetings by K3 Travel

Telefon: 019-16 60 30
E-post: group@greatmeetings.se

Intresseanmälan

Klicka fram formuläret nedan och fyll i intresseanmälan, så hjälper vi dig vidare med ert nästa möte.