Evenemang

Företagsevent

Med vår långa erfarenhet, kompetens och duktiga samarbetspartners kan vi hjälpa dig att planera och genomföra ett lyckat event, oavsett vart det är eller hur många deltagare det är.

Ett nära samarbete

Vi arbetar nära dig som kund för att förstå era specifika behov och krav. Vi tar hand om alla detaljer, från researrangemang och boende till planering och genomförande.

Vi har ett brett utbud av tjänster och alternativ tillgängliga för att passa era behov och vi jobbar alltid för att hålla den högsta nivån av kundservice.

Oavsett om du planerar en mindre teambuilding, ett jubileum eller en storskalig konferens kan vi erbjuda resurserna och expertisen för att göra ditt evenemang till en framgång.

Kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig att organisera ditt nästa företagsevent.

Carina Ek, bokningschef för Affärsresebyrån- och Hotel Express by K3 Travel och affärsområdeschef för Great meetings by K3 Travel.
Affärsområdeschef

Carina Ek

Carina har en lång och framgångsrik erfarenhet från branschen. Hon har bland annat arbetat som resebyråchef, teamledare, projektledare och resebokare. Carinas vassa kompetens skapar en trygghet, för både oss i teamet såväl som för våra kunder.

Idag jobbar Carina som affärsområdeschef för Great meetings by K3 Travel och som bokningschef för vår bokningsavdelning på K3 Travel (Affärsresebyrån och Hotel Express).

Tina Viitala, marknadsföring för K3 Travel och projektledare Great meetings by K3 Travel
Marknadsföring | Mötesassistent

Tina Viitala

Tina har jobbat i många år med marknadsföring och försäljning i hotell- och konferensbranschen.

Hos oss på K3 Travel driver Tina vår marknadsavdelning och hjälper våra kunder med nationella konferenser, aktiviteter och evenemang.

Kontakta Great meetings by K3 Travel

Telefon: 019-16 60 30
E-post: group@greatmeetings.se

Intresseanmälan

Klicka fram formuläret nedan och fyll i intresseanmälan, så hjälper vi dig vidare med ert nästa möte.