Konferensresor

Konferera med klass

Vi förstår vikten av att organisera framgångsrika konferensresor för företaget. Vi vet att dessa evenemang är avgörande för teambuilding och utveckling och vi är glada att få vara med och hjälpa er att nå era mål.

Dedikerad reseplanerare

Vårt team av erfarna reseplanerare kan hjälpa dig med er konferensresa. Allt från att boka flyg och boende till att ordna transport och aktiviteter.

Vi arbetar nära dig för att förstå era specifika behov och vi använder vår erfarenhet kring destinationer och resealternativ för att skapa en skräddarsydd resplan för just ert företag eller grupp.

Vi förstår också hur viktigt det är att hålla sig inom budgeten och vi arbetar hårt för att hitta de bästa erbjudandena för er grupp, fast beslutna att göra er konferensresa till en succé!

Kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig att organisera ditt företags konferensresor. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med dig för att skapa ett minnesvärd och lyckad resa.

Carina Ek, bokningschef för Affärsresebyrån- och Hotel Express by K3 Travel och affärsområdeschef för Great meetings by K3 Travel.
Affärsområdeschef

Carina Ek

Carina har en lång och framgångsrik erfarenhet från branschen. Hon har bland annat arbetat som resebyråchef, teamledare, projektledare och resebokare. Carinas vassa kompetens skapar en trygghet, för både oss i teamet såväl som för våra kunder.

Idag jobbar Carina som affärsområdeschef för Great meetings by K3 Travel och som bokningschef för vår bokningsavdelning på K3 Travel (Affärsresebyrån och Hotel Express).

Tina Viitala, marknadsföring för K3 Travel och projektledare Great meetings by K3 Travel
Marknadsföring | Mötesassistent

Tina Viitala

Tina har jobbat i många år med marknadsföring och försäljning i hotell- och konferensbranschen.

Hos oss på K3 Travel driver Tina vår marknadsavdelning och hjälper våra kunder med nationella konferenser, aktiviteter och evenemang.

Kontakta Great meetings by K3 Travel

Telefon: 019-16 60 30
E-post: group@greatmeetings.se

Intresseanmälan

Klicka fram formuläret nedan och fyll i intresseanmälan, så hjälper vi dig vidare med ert nästa möte.