Utbildning & kurser

Utbilda din personal

Är det dags att organisera ett utbildningstillfälle eller erbjuda någon kurs för personalen? Vi förstår vikten av att ge anställda de färdigheter och kunskaper som krävs för att utmärka sig i sina roller, och vi vill gärna vara med och hjälpa er.

Vi hjälper er att nå era mål

Vi ser till att ni får den perfekta platsen för er utbildning. Oavsett om du vill förbättra teamsamarbetet, ledarskapsförmågan eller tillhandahålla teknisk utbildning, hjälper vi er att nå era mål.

Kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig att organisera ditt företags utbildningar och kurser.

Carina Ek, bokningschef för Affärsresebyrån- och Hotel Express by K3 Travel och affärsområdeschef för Great meetings by K3 Travel.
Affärsområdeschef

Carina Ek

Carina har en lång och framgångsrik erfarenhet från branschen. Hon har bland annat arbetat som resebyråchef, teamledare, projektledare och resebokare. Carinas vassa kompetens skapar en trygghet, för både oss i teamet såväl som för våra kunder.

Idag jobbar Carina som affärsområdeschef för Great meetings by K3 Travel och som bokningschef för vår bokningsavdelning på K3 Travel (Affärsresebyrån och Hotel Express).

Tina Viitala, marknadsföring för K3 Travel och projektledare Great meetings by K3 Travel
Marknadsföring | Mötesassistent

Tina Viitala

Tina har jobbat i många år med marknadsföring och försäljning i hotell- och konferensbranschen.

Hos oss på K3 Travel driver Tina vår marknadsavdelning och hjälper våra kunder med nationella konferenser, aktiviteter och evenemang.

Kontakta Great meetings by K3 Travel

Telefon: 019-16 60 30
E-post: group@greatmeetings.se

Intresseanmälan

Klicka fram formuläret nedan och fyll i intresseanmälan, så hjälper vi dig vidare med ert nästa möte.